Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

25 éves a Szombathelyi Művészeti Szakképzőiskola képző és iparművészeti tagozata

A Szombathelyi Művészeti Szakközépiskola képző- és iparművészeti tagozata idén ünnepli alapításának 25. évfordulóját. A jubileumon a szokásos éves szakmai kiállítást az eddigiektől eltérő helyszínen, a Szombathelyi Képtár emeleti kiállítóterében rendezik.

A bemutató tárlat 2016. március 18-án 17 órakor nyílik. A megnyitó ünnepség az iskola két tagozata növendékeinek kísérleti zenei performance-produkciójával indul, ezt követően köszöntőt mondanak: dr. Puskás Tivadar Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Cebula Anna művészettörténész, a Szombathelyi Képtár igazgatója valamint Rápli Róbert, a Szombathelyi Művészeti Szakközépiskola igazgatója. A tárlatot az iskola művész tanára Torjay Valter ajánlja az érdeklődőknek.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek