A baleset miatt lezárták a Söptei utat Szombathelyen

Egy munkagép és egy személygépkocsi ütközött össze.

Összeütközött egy munkagép és egy személygépkocsi Szombathely közelében, a Söptére vezető 8639-es jelzésű út elején, a Tücsök majornál. Söpte felől Szombathely irányába érkezett a személyautó. Nem tudni miért, áttért a szemközti sávba és a munkagéppel ütközött. A személyautó vezetője az elsődleges információk alapján súlyosan megsérült. A szombathelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a személyautót. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - írta a katasztrófavédelem.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek