Otthagyja Balázsékat Vadon Jani

15 év után búcsúzik a reggeli műsortól.

"Szeretnénk ezen a felületen is megerősíteni a mai adásban elhangzottakat. 15 együtt töltött év és közös munka után Vadon Jani januártól elbúcsúzik a Rádió 1-től és a Balázsék című reggeli műsortól" – írták a Facebookon.

Az írták, új kihívások vonzzák Janit és szeretné megvalósítani egy sor régóta dédelgetett álmát, amit társai megértenek és elfogadnak. Kicsit olyan ez számnkra, mint amikor egy családtag külföldre költözik. Nagyon szomorúak, de a legjobbakat kívánják neki, és remélik, hogy megtalálja a számításait.

" A Balázsék c. műsor megújulva folytatja tovább, hogy nektek, kedves Hallgatók, továbbra is jól induljanak a reggeleitek” – közölték.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek