Ököllel tarkón ütötte a kalauzt, egy utast pedig zaklatott a Celldömölkről Szombathelyre tartó vonaton

Már volt a rovásán.

A Szombathelyi Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emelt vádat azzal a rovott múltú férfival szemben, aki a vádirat szerint 2023 februárjában a Celldömölkről Szombathelyig közlekedő személyvonaton vitázni kezdett a kalauzzal, aki meg akarta büntetni a vádlott ismerősét, mert nem volt menetjegye. Megfenyegette a kalauzt, hogy megkeresi az utcán és megveri - írta a Vas Vármegyei Főügyészség közleményében.

A vádlott ezután kéretlenül udvarolni kezdett egy kisgyermekkel utazó nőnek, amit a jegyvizsgáló felhívása ellenére is folytatott. A kalauz átkísérte a nőt egy másik szakaszba, és vele is maradt, mert a vádlott követte őket, trágárul kiabált, fenyegetőzött a jegyvizsgálóval. A Szombathelyre érkezést követően a vádlott a korábbi intézkedés miatt a peronon ismét szidalmazta a kalauzt, felé rúgott, majd hátulról ököllel tarkón ütötte.

A járási ügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását is indítványozta, akinek a büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek