Megnyitják a Tófürdő Bartók Béla körút felőli parkolóját

Amíg egy másikat felújítanak.

A Bartók B. krt. 40. számú társasházak előtti parkoló várhatóan április 2-án kezdődő felújítása - bár szakaszos lesz a lezárás - parkolási gondokat fog okozni a környéken élőknek - írta Facebook-bejegyzésben Czeglédy Csaba, a körzet képviselője.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A képviselő hozzátette, megegyezett a városvezetéssel, hogy a munkálatok befejezéséig megnyitják a Tófürdő Bartók Béla körút felőli parkolóját, ahol biztonsági őr is lesz este 8 és reggel 6 óra óra között, és a világítás is működni fog.

"Tudom, hogy ez plusz 2*300 méter gyaloglást fog jelenteni, de így biztosan lesz parkolóhely és csupán 5-6 hétig kell elviselni" - írta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek