Frissítés - Teljes terjedelmében égett a visegrádi Silvanus Hotel

Nyilatkozott a hotel igazgatója is.

Lángol a visegrádi Silvanus Hotel - írta a 24.hu. A közösségi médiában megjelent posztok pedig ezt alá is támasztották, valamint a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapja is megerősítette.

Azt írták, kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy visegrádi szálloda negyedik szintje, a Feketehegy utcában. A tűz a tetőszerkezetre is átterjedt. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett szentendrei, esztergomi és fővárosi hivatásos, valamint szentendrei, szigetmonostori, visegrádi és leányfalvi önkéntes tűzoltók vonultak ki a tűzesethez. Az egységek több vízsugárral oltják a lángokat.

A hotelben kétszáz vendég tartózkodott.

Frissítés:

Szombaton délután már utómunkálatokat végeznek a tűzoltók a visegrádi Hotel Silvanusban, miután eloltották a szombat délelőtt keletkezett tüzet - közölte a katasztrófavédelem szombat délután a honlapján. A szálloda vezetésének tájékoztatása szerint a tűzben senki sem sérült meg.

A katasztrófavédelem azt írta, hogy az egységek tizennégy vízsugárral határolták körül a lángokat, amelyek a hotel negyedik szintjét és a tetőszerkezetet érintették.

Pintér Róbert, a hotel igazgatója az MTI megkeresésére korábban azt mondta, hogy valószínűleg elektromos probléma okozta a tüzet , ami a hotel negyedik emeletéről indult ki. Hangsúlyozta: a vendégek és az alkalmazottak a tűzeset idején biztonságban voltak, személyi sérülés nem történt.

Az épületet kétszázharminc ember hagyta el. Az igazgató közölte, a vendégeknek buszok és melegedők állnak a rendelkezésére. A következő órákban minden vendég visszakapja értékeit, akik szeretnének, hazamehetnek, a többieknek a hotel alkalmazottjai foglalnak új szobát.

Az Útinform tájékoztatása szerint a hotelhez vezető Panoráma út továbbra is le van zárva, kerülni a 11-es úton lehet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek