Lenyelt vagy száz nyugtatót, majd kocsiba ült

Vádat emeltek egy férfival szemben, aki körülbelül száz darab nyugtató tabletta lenyelése után tarolt autójával.

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy férfival szemben, aki körülbelül száz nyugtató elfogyasztását követően több táblának, majd több parkoló személyautónak is nekiütközött az általa vezetett autóval - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség.

A vádirati tényállás szerint az elkövető házastársi vitát követően vette be a tablettákat majd ült volánhoz tavaly ősszel egy éjjeli órán. Hövej irányából Kapuvár irányába autózott, mikor tompultsága olyan mértékűre fokozódott, hogy a gépkocsi irányítás nélkül maradt és ütközött két jelzőtáblával, majd két leparkolt autóval. Végül Kapuváron az úttestet keresztezve állt meg.

A 36 éves elkövetőnek nincs pszichiátriai betegsége - jegyezte meg az ügyészség.

Az ügyészség a férfit bódult állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolta meg. Vele szemben két év szabadságvesztés is kiszabható.

Az ügyben a nyomozást a Kapuvári Rendőrkapitányság munkatársai végezték, az érdemi döntést pedig várhatóan a Csornai Járásbíróság fogja meghozni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Ha további híreket és információkat is szeretne megtudni Sopronból és környékéről, iratkozzon fel az enyugat.hu facebook oldalára

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek