Matthew Perry halálának körülményeit vizsgálja a rendőrség

A kérdés az, hogyan jutott ketaminhoz a színész.

Nyomozást indított a Los Angeles-i rendőrség Matthew Perry hálálának ügyében. A Jóbarátokból ismert színész tavaly októberben hunyt el, 54 évesen. Akkor az orvosi jelentés azt írta, hogy "a ketamin akut hatásai" okozták a színész halálát.

A keddi sajtóközlemény szerint a rendőrségi nyomozás azt fogja vizsgálni, hogyan jutott hozzá Perry a szervezetében talált érzéstelenítő ketaminhoz. Ehhez együttműködnek majd a Kábítószer-ellenőrző Ügynökséggel és az Egyesült Államok Postai Ellenőrző Szolgálatával.

2023 október 28-án, Los Angeles-i otthonának medencéjében találtak rá Matthew Perryre, akit a helyszínen holttá nyilvánítottak. Az akkori orvosszakértői vizsgálat nagy mennyiségű ketamint talált a színész szervezetében, de a halálához nem csak ez, hanem a koszorúér-betegség és a buprenorfin hatása is hozzájárult, utóbbit opioidhasználati zavar kezelésére használják. Halála előtt másfél héttel kellett megkapnia az utosló kezelést, mert Perry orvosi felügyelet mellett részesült ketaminkezelésben a depressziója és a szorongása miatt - írja a BBC.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek