Gázolt a vonat: tizenhét órán belül ötször

Hátborzongató, ami a magyar vasúton történt pénteken.

Szombatra virradó éjszaka, nem sokkal éjfél után elgázolt egy embert a vasúti szerelvény Tatabánya és Szárliget között. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett a tatatbányai hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. A vonaton körülbelül száznegyvenen utaztak, ők mentesítő járattal utazhattak tovább - olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

Ami különösen hátborzongatóvá teszi a hírt, hogy tizenhét óra leforgása alatt ez az ötödik vasúti gázolás, amiről a katasztrófavédelem hírt ad. Illetve a tűzoltók honlapján négy esetet találtunk, de a Mávinform Facebook-oldalán tájékoztatta utasait arról, hogy Nyugati pályaudvarról pénteken 10:20-kor Debrecenen, Nyíregyházán, Miskolcon át a Keleti pályaudvarra elindult Tokaj InterCity (IC 654) Szemeretelep megállóhelynél elgázolt egy embert. Ezen kívül péntek reggel Újszásznál, délután Kőbányán, este pedig Fóton is embert gázolt a vonat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Ha további híreket és információkat is szeretne megtudni Sopronból és környékéről, iratkozzon fel az enyugat.hu facebook oldalára

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek