Jancsó: minden tiszteletem azoké, akikre húsz éve, nyolcévesen felnéztem a lelátón és még most is kitartanak a Haladás mellett

A saját nevelésű középpályás leírhatatlan fájdalmat érez, hogy elúszott az NB II-es licenc.

"Tisztelt Haladás érzelműek! Szurkolók, csapattársak, stábtagok és mindenki, akinek egy kicsit is fontos a klub!" - kezdte legutóbbi Facebook-bejegyzését Jancsó András, a Haladás középpályása, aki nyáron nagy reményekkel tért haza a klub saját nevelésű játékosaként. Jancsó Szombathelyen született és már gyerekkorában a Haliért dobogott a szíve. Édesapjával, testvérével nemcsak hazai, hanem idegenbeli meccsekre is elkísérte a csapatot.

Nem csoda, hogy hosszú bejegyzésében azt írta, nehezen talál szavakat arra, ami a klubbal most történik: düh, bizonytalanság, leírhatatlan fájdalom van benne.

"Még mindig nem tudom felfogni, hogy nincs licenc, és jövőre nincs NB II a Haladással…" - írta.

A szezont is részletezte, azt, milyen nehézségek, feszültségek ellenére próbálta tenni a csapat a dolgát.

Elmondása szerint a többségi tulajdonos – ígérete ellenére – nem tájékoztatta a játékosokat és az alkalmazottakat. Jancsó elfogadhatatlannak tartja, amit tettek a klubbal.

Kiemelte, minden tisztelete azoké az embereké, akikre nyolcévesen testközelből felnézett a lelátón és most, húsz évvel később ugyanúgy kitartanak a klub mellett.

Kiemelte, a helyzet ellenére ebben az évben történtek a pályafutása talán legmeghatározóbb pillanatai, amelyekért megérte minden futballban eltöltött másodperc.

"Óriási megtiszteltetés volt az Ajka elleni vereség után irányítani a Hali-tábort. Ez volt az egyik legmeghatározóbb élményem a futballban, a másik pedig a családi szektornál történt. Egy kisfiú képet kért és a kép elkészülte után felém fordult és ezt mondta: Jancsó, nekem te vagy a Haladás” - írta a focista, aki többek között azt is hozzátette, bízik abban, hogy megtisztul a Haladás.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Már a jövő héten eldől, indulhat-e az NB III-ban a Haladás May 24. 18:20 már jövő héten eldől, hogy indulhat-e az NB III-ban a csapat, amelynek kálváriáját hosszú hónapok óta nyomon követjük.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek