Rendszeresen bántalmazta, megalázta, félelemben tartotta élettársát

Súlyosbították büntetését.

A Vas Vármegyei Főügyészség másodfokú ügyészségként eredményesen indítványozta a büntetés súlyosítását azon vádlott ügyében, akinek a bűnösségét a Sárvári Járási Ügyészség vádirata alapján eljáró Sárvári Járásbíróság folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntettében és kapcsolati erőszak bűntettében állapította meg. A tényállás szerint a vádlott volt élettársát rendszeresen bántalmazta, megalázta, félelemben tartotta, illetve szexuális cselekményekre kényszerítette.

A Sárvári Járásbíróság halmazati büntetésként a vádlottat 5 év 2 hónap börtönbüntetésre és 6 év közügyektől eltiltásra ítélte.

A súlyosításra irányuló ügyészi és a felmentésre irányuló védelmi fellebbezés alapján eljáró Szombathelyi Törvényszék másodfokú bíróságként az elsőfokú bíróság ítéletét akként változtatta meg, hogy a vádlottat 6 év 6 hónap börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre és 7 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek