Videón, ahogy több mint 50 parfümöt lopnak el egy soproni drogériából

Majdnem kétmillió forintot ért a zsákmány.

A vádirati tényállás lényege szerint a három vádlott külön-külön érkezett meg a soproni üzletbe 2023 februárjának egyik délutánján. Az egyik nőt és a férfit egymással hozzátartozói kapcsolatban fűzi össze. Megérkezésüket követően a két nő 53 darab parfümöt tett a kosarába 1.854.800 forint értékben, majd azokat – figyelve az üzlet kameráit is – papírszatyrokba pakolták át, ezt követően pedig azokat a saját táskáikba rakták.

Az áruházból a két nő egymás követően, míg a férfi kicsit lemaradva távozott. Mikor a kijáratnál elhelyezett jelzőberendezés csipogni kezdett, akkor egyedül a férfi lépett vissza és mutogatni kezdte a cipőjét, állítva azt, hogy az új, az okozza a csipogást.

Az üzletnek okozott kár nem térült meg.

A vádlottakkal szemben három év szabadságvesztés is kiszabható - közölte az ügyészség.

Az elkövetőket az üzletben készült felvételek örökítették meg.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Ha további híreket és információkat is szeretne megtudni Sopronból és környékéről, iratkozzon fel az enyugat.hu facebook oldalára

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek