Hatalmasat kaszált Rogán Cecília és Sarka Kata a közös bulvárbiznisszel

Egy milliárdot vettek ki, meg némi aprót.

Csak a választás másnapján tette közzé pénzügyi beszámolóját Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata közös cége, a Top News Hungary. Két üzletasszony 80-20 arányban osztozik a twn.hu nevű bulvárblogot üzemeltető vállalkozáson - írja a K-Monitor.

Rogán Cecília és Sarka Kata
MTI/Balogh Zoltán

Töretlen sikertörténetnek indult az övék, hiszen 2019-ben 151 millió, 2020-ban 561 millió, 2021-ben 1,33 milliárd forint lett a cég adózott eredménye. 2022-ben azonban kissé megtört a lendület, ekkor 1,36 milliárdra jött ki az év végi matek.

Tavaly 1,1 milliárd adózott eredményt ért el a cég, ami némi visszaesést jelent a korábbi évekhez képest, de mindig van ok az ünneplésre, és a Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata 1 milliárd 56 millió forint osztalék kifizetéséről hozott döntést.

Mindenesetre szép teljesítmény ez az összesen 9 alkalmazottal működő vállalattól, bár némileg árnyalja a képet, hogy időnként állami cégek hirdetnek náluk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek