Megölték a prostitúcióra kényszerített sértettet, a testét pedig elrejtették

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség emberölés és minősített emberkereskedelem miatt emelt vádat egy házaspárral szemben.

A vádirat szerint 2013-ban a házaspár győri bérlakásába költözött a jövedelemmel nem rendelkező fiatal nő, mivel a feleség fiának barátnője volt. Miután a fiatalok szakítottak egymással, az egzisztenciális és szociális szempontból kiszolgáltatott helyzetben lévő nőnek prostitúciós tevékenységet kellett folytatni a feleséggel együtt. A bevételt a férjnek kellett átadniuk.

A lakás ajtajára vasrács volt felszerelve, az ajtó szinte mindig zárva volt. Az egyetlen kulcs a férjnél volt, aki saját belátása szerint hozott döntéseket arról, onnan kit enged ki, vagy oda kit enged be. Amikor a sértett nem akart prostitúciós tevékenységet folytatni, a férj tettleg bántalmazta őt.

2014 őszén összeveszett a házaspár amiatt, mert a feleség megtudta, a férj szexuális kapcsolatot létesített a sértettel. Emiatt mindketten a sértettet okolták és őt mindketten olyan súlyosan bántalmazták, hogy a fiatal nő a helyszínen életét vesztette.

A sértett testét a házaspár egy bőröndbe rejtve a lakásból kivitte és elrejtette.

Az ügyészség a letartóztatás hatálya alatt álló terheltekkel szemben – egyebek mellett – arra tett indítványt, hogy a bíróság a bűncselekmények beismerése esetén a vádlottakkal szemben 16 év – 16 év fegyházbüntetést szabjon ki. A bűncselekmények büntetési tétele egyébiránt, a halmazati szabályokra tekintettel 22 és fél év szabadságvesztés kiszabását is lehetővé teszi - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség.

Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Törvényszék fogja meghozni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Ha további híreket és információkat is szeretne megtudni Sopronból és környékéről, iratkozzon fel az enyugat.hu facebook oldalára

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek