Több mint fél órára tűzforró autóban hagytak Budapesten két kisfiút, kórházba kerültek

Az 1 és 3 éves kisfiúkat a járókelők vették észre.

Majdnem hőgutát kapott az a két kisgyerek, akik 35 percig voltak bezárva egy autóba Budapesten – közölte az RTL Híradója.

A járókelők vették észre az 1 és 3 éves kisfiúkat. Ők hívtak hozzájuk segítséget. Az RTL beszámolója szerint édesanyjuk akkor került elő, amikor a rendőrök és a mentők is odaértek. A gyerekeket kórházba vitték.

Székesfehérváron a központi zár miatt ragadt a kocsiban egy 1 éves kislány a hőségben, őt rendőrök szabadították ki.

Hiába hangsúlyozzák minden évben, hogy még pár percre se hagyjuk az autóban a melegben a gyerekeket és a kisállatokat, sajnos minden nyáron előfordulnak hasonló esetek.

A katasztrófavédelem szóvivője szerint percek alatt életveszélyes helyzet alakulhat ki egy bezárt kocsiban a tűző napon, ezért ilyenkor azonnal a segélyhívót kell tárcsázni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek