Frissítve - Egy napja hiába várja gépe indulását 140 utas Ferihegyen

A dühös tömeg miatt már a rendőrök is a helyszínre mentek.

Péntek délelőtt 11:35-kor kellett volna elindulnia a Sun Express Antalyába tartó járatának, de az indulás szombat reggelig sem történt meg. A várható indulási időpontot folyamatosan változtatták műszaki hibákra hivatkozva: először 12:00-ra, majd 13:00-ra, később 16:00-ra. A 140 utas étlen-szomjan várakozott, később chipset, vizet és croissant-t kaptak - írta az RTL.hu.

Állítólag az utasok közt vannak gyerekek és idősek is, illetve olyanok, akiknek a gyógyszerei a poggyászban maradtak. A dühös tömeg miatt rendőrök érkeztek a helyszínre. A nemzetközi protokoll miatt a határellenőrök nem engedhetik ki az utasokat a váróból, amíg a járatot hivatalosan nem törlődik, így patthelyzet alakult ki.

Frissítés:

Az Utazómajom információi szerint végül szombaton reggel 6 órakor elindult, és 08:53-kor rendben leszállt Antalyában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek