Elmenekült az úszó autó sofőrje

A péntek éjjeli felhőszakadásban szokás szerint ismét megtelt a szombathelyi Zanati úti aluljáró vízzel, ám erről egy Fiat Uno sofőrje nem vett tudomást, és elfeledkezvén arról, hogy járműve nem kétéltű, belehajtott a kb. derékmagasságig érő (szenny)vízbe. A sofőr gyorsan elhagyta a süllyedő hajót - akarom mondani autót -, és mivel feltehetőleg valami miatt félnivalója lehetett, csomagjait és a nyitott autót hátrahagyva elmenekült a helyszínről.

Az úszó autó sofőrje elmenekült a helyszínről
Az úszó autó sofőrje elmenekült a helyszínről
Horváth Balázs

Az eredetileg az úszás előtt sem makulátlan állapotú járművet a kiérkező tűzoltók műszaki mentője csörlőzte vissza a szárazföldre, a tulajdonost és a sofőrt pedig a rendőrség fogja megkeresni. Több a helyszínen lévő szemtanú is elmondta, hogy a Fiatot már több hónapja folyamatosan úgy látták közlekedni, hogy több helyen össze volt törve, és alig látszott ki a rárakódott nagy mennyiségű sárból. Azért autómosásnak ez így talán egy kicsit erős volt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek