Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

37 millió autót hívnak vissza, köztük 14 ezer Teslát

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kellemetlen lépésre kényszerült a Tesla Kínában, ezúttal önhibájukon kívül, ugyanis a Takata légzsákjai miatt vissza kell hívniuk 14.000 Model S-t, számolt be róla az Automobilwoche. A Takata hibás légzsákjai nem csak a Tesla-t és nem csak a kínai piacot érintik, a Toyota és a Ford is kénytelen visszahívni modelljeinek egy részét, így világszerte összesen 37 millió járművet várnak vissza különböző gyárakba.

Tesla.com
Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Az amerikai gyártó szerencséjére kizárólag a 2014. Február és 2016. December között gyártott Model S autók érintettek, a többi szériában biztonságosak a légzsákok.

A Takata helyzete ugyanakkor az utóbbi években egyre aggasztóbb, rendszeresen történnek visszahívások az általuk gyártott hibás termékek miatt, például az USA történelmének legnagyobb visszahívása is az ő hibájukból adódott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés