Kiszáll a körmendi kosárcsapat tulajdonosa

Az Sz+Sz Csoport, a Polaroid Lami-Véd Körmend NB1-es férfi kosárlabda csapatának tulajdonosa ma este bejelentette, hogy a szezon végén átadja tulajdonjogát, és a továbbiakban nem kíván aktívan részt venni a csapat irányításában.

- A cégcsoport a csapat idei eredményétől teljesen függetlenül, tervezetten száll ki a körmendi kosárlabdában tett szerepvállalásából. Már ősszel jeleztük, hogy legkésőbb a jövő év végén távozunk, azonban a csapat jelenlegi helyzetében úgy ítéltük meg, hogy olyan tulajdonosra van szükség, aki közép vagy hosszútávon képes gondoskodni a csapat sorsáról és gazdaságilag is erősebb támogatást tud nyújtani, mint a válság által érintett jelenlegi tulajdonos. Megtiszteltetés volt számunkra, hogy közreműködhettünk egy nagy múltú, tradicionális egyesület életben tartásában, s a két év alatt megnyert 3 érmünket büszkén őrizzük meg emlékezetünkben - mondta Szabó Szabolcs, a cégcsoport vezetője.

Információink szerint egyébként az Sz+Sz Csoport egy forintért adja át a tulajdonrészét.

Szabó Szabolcs kiszáll a körmendi kosárcsapatból
KKC INFO
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport