Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy nap alatt több mint 40 szabályszegő sofőrt csíptek fülön Győrben a rendőrök

A biciklisekkel elnézőbbek voltak: figyelmeztették őket, felhívták figyelmüket a közlekedési szabályok betartásának fontosságára és még lámpát, láthatósági mellényt is adtak nekik.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság rendőrei - a közlekedésbiztonsági helyzet javítása érdekében – fokozott közúti ellenőrzést tartottak 2019. március 29-én a délutáni és az esti órákban Győr belterületén.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az akció ideje alatt a rendőrök 48 esetben állapítottak meg jogsértést, ezekből járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt 2 esetben büntetőeljárást indítottak. Közigazgatási eljárást kezdeményeztek 2 esetben ittas vezetés és 40 esetben biztonsági öv használatának elmulasztásáért, illetve közlekedési szabályszegés miatt helyszínbírságot négy alkalommal szabtak ki. Az intézkedések alkalmával egy körözöttet elfogtak, míg egy másik tartózkodási helyét megállapították.

Az ellenőrzés során a baleset-megelőzési szakemberek felhívták a kerékpárral közlekedők figyelmét a közlekedési szabályok betartásának fontosságára. A látni és látszani elv jegyében megajándékozták őket lámpával, fényvisszaverő eszközökkel, valamint láthatósági mellénnyel.

Az akció célja a szabályokat durván megsértők cselekményeinek visszaszorítása, a baleseti vészhelyzetek csökkentése, a közlekedési fegyelem további szilárdítása és elsősorban az ittas, illetőleg a bódult állapotban lévő járművezetőkkel szembeni fellépés volt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés