Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Az ablakot kellett kitörni hogy bejussanak a tűzoltók az elázott lakásba

Létrán másztak fel és ablakot törtek a tűzoltók a második emeleti erkélyen, hogy bejussanak az elázott lakásba.

Este hat óra előtt néhány perccel riasztotta a tűzoltókat a Szent Gellért utcai tízemeletes egyik lakója, hogy a felette lévő lakásból szinte mindenhonnan ömlik a víz. A kiérkező tűzoltók nem találták otthon a tulajdonost, így egy létrán másztak fel az erkélyre és betörték az ablakot, hogy bejussanak az elázott lakásba.

Csőtörés a tízemeletesben
Csőtörés a tízemeletesben
Horváth Balázs

A víz ekkor már a lépcsőházban és az erkélyen is folyt kifelé, miközben az alsó szomszédnál szinte minden szobában a falakon és a mennyezetről is patakokban folyt a víz. A mentésben a lakók is segítettek, próbálták a lépcsőházban meggátolni a további károk keletkezését, miközben a tűzoltók szivattyúzták a vizet.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló