Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Letörte a sorompót, majd elhajtott

Tegnap délelőtt egy szemtanú jelezte a szombathelyi rendőrségi ügyeletre, hogy a 86-os főút Szombathelyt elkerülő szakaszán a főút és a nagykanizsai vasútvonal kereszteződésében egy lengyel kamion letörte a félsorompót, majd emiatt az érkező vonatnak is vészfékezéssel kellett megállnia az átjáró előtt.

A rendőrség eddigi adatai alapján a tehergépkocsi a Szombathelyt elkerülő körgyűrűn haladt Csorna felé, amikor a tilos jelzés ellenére a sofőr ráhajtott a sínekre és a lecsukódó félsorompót eközben letörte, majd elhajtott a helyszínről.

A vasúti átjáróban elhelyezett kamera rendszer segítségével azonnal azonosítani tudták a rendőrök az okozó járművet, melyet később a 86-os főúton Répcelak belterületén feltartóztattak a helybeli kollégák. A kamiont a hatóság lefoglalta, a lengyel sofőrét pedig előállította, vele szemben pedig a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A kamera felvétele

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló