Letörte a sorompót, majd elhajtott

Tegnap délelőtt egy szemtanú jelezte a szombathelyi rendőrségi ügyeletre, hogy a 86-os főút Szombathelyt elkerülő szakaszán a főút és a nagykanizsai vasútvonal kereszteződésében egy lengyel kamion letörte a félsorompót, majd emiatt az érkező vonatnak is vészfékezéssel kellett megállnia az átjáró előtt.

A rendőrség eddigi adatai alapján a tehergépkocsi a Szombathelyt elkerülő körgyűrűn haladt Csorna felé, amikor a tilos jelzés ellenére a sofőr ráhajtott a sínekre és a lecsukódó félsorompót eközben letörte, majd elhajtott a helyszínről.

A vasúti átjáróban elhelyezett kamera rendszer segítségével azonnal azonosítani tudták a rendőrök az okozó járművet, melyet később a 86-os főúton Répcelak belterületén feltartóztattak a helybeli kollégák. A kamiont a hatóság lefoglalta, a lengyel sofőrét pedig előállította, vele szemben pedig a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A kamera felvétele
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló