Diplomaosztóra tartott, meghalt a fiatal lány

A Savaria Egyetemi Központ diplomaosztójára igyekezett az 22 éves iváni lány aki halálos balesetet szenvedett Simaság és Iván között.

Két személygépkocsi ellentétes irányban közlekedett 9 óra 40 perc körül a Vas megyei Simaság és Iván között, majd miután a két jármű elhaladt egymás mellett a Simaság felé tartó Citroen lehaladt a jobb oldali padkára, a szemtanúk szerint megingott és a bal oldali árokba csapódott.

A helyszíni nyomok és az eddigi adatok alapján a járművek nem ütköztek. Az árokba csapódott Citroent a lány barátja vezette, aki az eddigi információk alapján megijedt egy szembejövő autótól és az árokba rántotta a gépjárművét ami többször meg is pördült. A fiatalember információink szerint könnyebb sérülést szenvedett, utasa azonban életét vesztette.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek