Karakónál halálos baleset történt, Nemesbődnél öt autó ütközött - videók a helyszínről

Két helyen is mentőhelikopter segített ma a sérülteken: Karakónál a frontális ütközésben megsérült vezetőt, Nemesbődnél egy tömegbaleset sérültjeit látták el.

Lehetséges, hogy rosszullét miatt tért át kedd délután a szembejövő sávba a Fiat Doblo sofőrje Karakónál a 8-as főúton, ahol ezután egy Mazdával ütközött frontálisan. A balesetben a Fiat 56 éves férfi sofőrje a helyszínen életét vesztette, a másik autó sofőrjét mentőhelikopter szállította súlyos sérülésekkel a szombathelyi kórházba. Az ütközésben mindkét autó kilométerórája kiakadt, a Fiaté 80km/h, míg a Mazdáé 130km/h körüli értéken. A helyszínelés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett váltakozó irányban haladhatott a helyszín mellett.

Halálos baleset Karkónál
Halálos baleset Karkónál
Horváth Balázs

Nemesbődnél a 86-os úton körülbelül ugyanebben az időben egy teherautó okozott balesetet. A sofőr későn észlelte az előtte lassító autókat és hátulról beléjük rohant. Az első autó, aminek nekiment lerepült az útról és szinte teljesen eltűnt a bal hátulja, szerencsére az utas a másik oldalon ült, így megúszta komolyabb sérülések nélkül. A kamion ezután még három másik autót is megrongált. A mentők a helyszínről négy embert szállítottak kórházba.

Négy autót tolt össze a kamion Nemesbődnél
Négy autót tolt össze a kamion Nemesbődnél
Horváth Balázs

Nézzék meg a helyszínen készült videókat is!

Halálos baleset Karakónál
Tömegbaleset Nemesbődnél
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló