Hárman haltak meg a vétlen BMW-ben, a vétkes elhajtott a helyszínről - helyszíni videóval

Két ember állapota életveszélyes, a 8-as főút órákra le volt zárva. A rendőrség útzárat alkalmaz a cserbenhagyó autós elfogása érdekében Vas megyében.

Az eddigi adatok alapján péntek reggel 9.30 körül egy ezüst színű Citröen Körmend felé tartott a 8-as főúton Gasztonynál és egy tehergépkocsi előzésébe kezdett. Szemből egy olasz rendszámú BMW észlelte az előzést és emiatt lehúzódott az útpadkára hogy elkerülje az ütközést, a sofőr itt elvesztette uralmát az autó felett, ami átcsúszott a szembejövő sávba és egy ott érkező osztrák Audival ütközött. A balesetet okozó Citröen ezután megállt, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

Három halott a Gasztony melletti balesetben
Három halott a Gasztony melletti balesetben
Horváth Balázs

A vétlen BMW-ben utazó mindhárom román férfi a helyszínen életét vesztette, a szintén vétlen Audiból egy embert súlyos sérülésekkel mentőhelikopter, egy másikat kritikus állapotban mentőautó szállította a szombathelyi kórházba. A balesetet szenvedett autókban mindenki használta a biztonsági övet. Az ütközésben egy Volkwagen Passat is megsérült, amit az Audi által vontatott utánfutó talált el. Ebben az autóban nem sérült meg senki. A helyszínelés és a mentés idején a 8-as főút teljes szélességében több órára le volt zárva, a forgalmat elterelték.

A baleset helyszínén egy szemtanú látta, hogy az okozó Citröen jobb első üléséről egy hosszú szőke hajú nő szállt ki, és feltehetőleg románul beszélt az autóban ülőknek, majd visszaült az autóba és elhagyták a helyszínt.

Videó a helyszínről

A Rendőrség kéri, hogy aki látja vagy információval tud szolgálni az ezüstszürke Citröenről, amiben egy minimum háromfős - feltehetőleg román állampolgárságú - társaság utazik, és az olasz rendszámában I és T betű szerepel, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es segélyhívón.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló