Rendőrök üldözték a Parkolásfelügyelet ellopott autóját

A parkolásfelügyelet jellegzetes narancssárga autójával lépett meg egy ismeretlen Szombathelyen, amíg a parkolóőr az egyik órát javította. A rendőrök üldözőbe vették és Lipártnál egy zsákutcában megtalálták az autót. A tettes a Gyöngyös patakon keresztül elmenekült.

A pénzre hajtott?

A Parkolásfelügyelet Sorok utcában álló narancssárga autójába pattant be feltehetőleg egy férfi, aki az üzemvezető megdöbbenésére elhajtott a helyszínről. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást. A nyugat.hu úgy tudja, az autóban benne volt a kulcs, így a tettesnek nem volt nehéz dolga. Feltehetőleg nem a feltűnő autóra fájt a foga, hanem arra az aprópénzre, ami az automatákból származott. Meg nem erősített információink szerint egy járőrautó Szombathely határától követte a lopott gépkocsit, amely Vasszécseny Lipárt részén behajtott egy zsákutcába. A sofőr kipattant és a Gyöngyös patakon keresztül elmenekült.

A Parkolásfelügyelet autójával menekült a tolvaj
A Parkolásfelügyelet autójával menekült a tolvaj
Tánczos Mihály

Megvannak a kazetták

Bár a járműből hiányoztak a pénzes kazetták, úgy tudjuk ezt a rendőrök megtalálták, Arról nincs információnk, vajon a pénzzel együtt, vagy üresen. A tettest rendőrkutyával is keresik, cikkünk megjelenésekor még zajlik a helyszínelés.

A Parkolásfelügyelet autójával menekült a tolvaj
A Parkolásfelügyelet autójával menekült a tolvaj
Tánczos Mihály

Aki látta a Szombathelyről Kám felé robogó jármű sofőrjét, vagy vele kapcsolatban bármilyen felvilágosítással tud szolgálni, hívja a 107-es segélyhívószámot!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló