Autókat zúztak a megvadult lovak Gencsapátiban - Leesett a részeg hajtó

Elszabadult egy lovaskocsi Gencsapátiban, a részeg hajtó leesett a bakról. A lovak több autót is megrongáltak, mire fennakadtak egy forgalmas út körforgalmán.

Hétfőn késő délután elszabadult egy lovaskocsi Gencsapáti külterületén és több autót megrongált. A hajtó – feltehetően ittassága miatt - elvesztette a lovak vezetése felett az uralmát, a lovak emiatt megijedtek, futásnak eredtek, a hajtó pedig leesett a bakról. A szekér először Gencsapátiban, a Hunyadi úton egy ott parkoló Opelnek ütközött, majd egy Nissannak ment neki. Tovább haladva egy Renault-t és egy Volkswagent rongált meg, végül egy Citroent belelökött vízelvezető árokba. A megvadult lovak a 89. számú főút körforgalmú kereszteződésébe szaladtak be, ahol a lovaskocsi egy letörött alkatrésze beszorult a jobb első kerékhez, ami a szekeret befékezte, így a lovak megálltak, és az ott tartózkodóknak sikerült a lovakat megfékezni.

Elszabadult lovasszekér okozott galibát Gencsapátiban
Elszabadult lovasszekér okozott galibát Gencsapátiban
Tárnai Tamás

A lovak az ütközések és a megvadult száguldás alatt nem sérültek meg. A becsült anyagi kár eléri az egymillió forintot, a hajtó ellen eljárás indult.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló