Részegen, a forgalommal szemben, jogosítvány nélkül karambolozott

A fiatal hölgy két autót összetört Szombathelyen, majd elmenekült. Nekiment egy szalagkorlátnak és ellenszegült a rendőri utasításoknak. Jó hír, hogy még a kutyája sem sérült meg, és a csomagtartója is tele volt KRESZ könyvekkel...

Szombathely Stromfeld városrészének egyik vendéglátó egységében töltötte idejét egy kisebb baráti társaság szombat este 9 óra körül, mikor a felszolgáló figyelmeztette őket, hogy autóikat összetörte egy fiatal szőke hölgy szinte vadiúj Chevrolet Spark-jával. A társaság kiment a parkolóba, de a láthatóan ittas autós ekkor már el akart hajtani a helyszínről.
Mivel szép szóval nem sikerült maradásra bírni, ezért rendőrt hívtak, mire a hölgy nagy gázzal elindult. A Chevrolet Budapest irányába tartott - később kiderült, hogy a sofőr budapesti, ezért volt tele az autó bőröndökkel. Ám a Tesco-nál a körgyűrűn a forgalommal szemben hajtott fel a felüljáróra és nagy sebességgel a szalagkorlátnak ütközött.

Részegen forgalommal szemben jogosítvány nélkül karambolozott
Részegen forgalommal szemben jogosítvány nélkül karambolozott
Horváth Balázs

Az ittas sofőr még ekkor sem akart megállni, a jobb első kerekét, a fél futóművét, több karosszéria-elemét és alkatrészét is elvesztett a jármű még több száz métert csúszott a beláthatatlan kanyarban forgalommal szemben az úton. Szerencsére egyetlen autó sem jött, így csupán a saját járműve lett totálkáros.

A rendőrség pillanatokkal az ütközés után érkezett a helyszínre, de a sofőr nekik sem akart engedelmeskedni, csapkodott és káromkodott, ezért meg kellett bilincselni, hogy vérvételre el tudják vinni. Az adatok felvételekor kiderült, hogy a több balesetet okozó 24 éves ittas sofőrnek még jogosítványa sem volt, viszont a Chevrolet csomagtartójában több KRESZ és elsősegély könyvet találtak, tehát valószínűleg legalább a szándéka megvolt a papír megszerzésére (vagy esetleg egy nem teljesen tiszta szituációban akár hátra is lehetett volna mászni érte).

Részegen forgalommal szemben jogosítvány nélkül karambolozott
KRESZ könyvek a csomagtartóban - vész esetére
Horváth Balázs

Az ámokfutó az ügyeletes orvos dolgát sem könnyítette meg, mivel nem hagyta hogy az ittasságának bizonyítására vért vegyenek tőle, ezért átszállították a rendőrkapitányság fogdájába, ahol a rendőrség orvosa tette ezt meg.

A baleset(ek)ben senki nem sérült meg, és a vétkes autójában utazó kutyának sem lett az ijedtségen kívül baja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló