425-re esett a forint a dollárral szemben Orbán Viktor beszéde alatt

Az euró-árfolyam 409 forintot ért el.

Míg kora délután 406 forintba került egy euró, Orbán Viktor beszéde Orbán Viktor: Ha megszüntetnék a szankciókat, béke lenne és az infláció is a felére csökkene September 26. 14:38 alatt gyorsan esni kezdett, 409-ig meg sem állt – írja a hvg.hu. Délután háromnegyed 4-re 407,60 forintra erősöd9ött az árfolyam.

A dollárral szemben délután 2 körül került mélypontra a forint, akkor 425,36 forintba került egy dollár, azóta 421 fölé erősödött. Az amerikai devizakereskedők egyébként nagyjából a beszéddel egy időben kezdték a kereskedést, ez is befolyásolhatta a forint és a dollár viszonyát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t