Fának ütköző autó, motor elé kanyarodó kerékpáros

Műtött kiskutyájához fordult egy sofőr Szombathelyen, egy pillanat múlva pedig már fának ütköztek az autóval. Vasszécsenyben egy kerékpáros akart balra kanyarodni, de motor elé fordult. Képek.

Motor elé kanyarodott

Szakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség a szombat délutáni vasszécsenyi balesetet, ahol a 87-es útról kívánt balra kanyarodni a lipárti elágazónál egy kerékpáros. A férfi szerencsétlenségére a vele egy irányban haladó Suzuki motor elé került. Az erősebb jármű a bicikli hátsó kerekének ütközött, amitől a kerékpáros az úttestre zuhant, majd a motoros is elesett és átsodródott a kereszteződésen. Információink szerint mindkét sofőr súlyos sérülést szenvedett.

A motoros ruhája - súlyosan sérült a férfi
A motoros ruhája - súlyosan sérült a férfi
Tánczos Mihály

Fának csapódott az autó

Szombathelyen a Horváth Boldizsár körúton történt szerencsés kimenetelű baleset. Egy Mitshubishi haladt a 11-es Huszár út irányába, amikor a 25 éves sofőr elvesztette uralmát a járműve felett és az út szélén álló fának ütközött. A sofőr és fiatalkorú utasa használta a biztonsági övét, karcolásokkal megúszták a balesetet, de megfigyelésre az egy sarokra lévő Markusovszky kórházba szállították őket, kutyusukkal együtt.

Szombathely, Horváth Boldizsár körút
Szombathely, Horváth Boldizsár körút
Tánczos Mihály

Egy pillanat műve volt

Az ijedt sofőrrel és testvérével a Sürgősségi Tömbben találkoztunk. Ott volt a frissen műtött kutyus, Dinó is.

Nagyon megijedtem, még soha nem volt balesetem. A közeli állatkórházból indultunk el, ahol megműtötték a kutyánkat. Dinó a testvérem ölében feküdt, elkábítva. Hozzá fordultam egy pillanatra, amikor valami megdobta az autót, valószínűleg padkára futott a kerék. A következő pillanatban pedig már ütköztünk. Még soha nem éltem át ilyet, nagyon megijedtem Az én hibám volt, örök életre tanulság lesz

- mondta el a Mitshubishi sofőrje, aki azt is hozzátette, hogy soha nem indul el becsatolt biztonsági öv nélkül és az utasaira is figyel, hogy ők is használják az övet. Ha nem így tett volna, akkor valószínűleg nem úszták volna meg ennyivel a fával történt találkozást.

A Sürgősségi Tömbben: Dinó még kába a gyógyszerektől, gazdijai ijedtek a baleset miatt
A Sürgősségi Tömbben: Dinó még kába a gyógyszerektől, gazdijai ijedtek a baleset miatt
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló