Kamion elé kanyarodott a német Mercedes

A 86-os úton Szombathely határában a zanati elágazónál történt baleset szerda este. A Kamion a Mercedes oldalába csapódott, a sofőrnek szerencséje volt.

Szerda este egy Mercedes haladt Szombathely felől a 86-os úton, de a német sofőr rájött hogy elvétette az utat és rossz irányba haladt. A zanati elágazónál - ahol már nagyon sok baleset történt - "lendületből" meg akart fordulni, de nem vette észre a mögötte haladó kamiont és pont elé kanyarodott.

Baleset a zanati elágazónál a 86-oson
Baleset a zanati elágazónál a 86-oson
Horváth Balázs

A kamion sofőrje már nem tudta elkerülni a karambolt és a Mercedes bal oldalának ütközött. A személyautó lepattant a kamion elejéről, és a bal oldalon az árok mellett állt meg. A német férfinak hatalmas szerencséje volt, igaz súlyos sérüléssel, de megúszta az esetet. Nem rég innét nem messze a vépi elágazónál egy hasonló elsőbbség meg nem adásából történt személyautó-kamion balesetben egy fiatal férfi életét vesztette.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Kirepült az autóból és életét vesztette a 23 éves férfi - videóval

Vépről Vassurányba, hazafelé tartott élettársához az a 23 éves férfi, aki életét vesztette, amikor egy kamionnal ütközött.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló