Rugdosott és négy doboz cigit rabolt a benzinkútról (frissítve!)

Megrugdosta a benzinkutast, majd négy doboz cigivel távozott a szombathelyi benzinkútról a rabló.

Kedd délután 15:45-kor egy biztonsági cég embere telefonált a szombathelyi rendőrségre, hogy az egyik Körmendi úti benzinkút riasztója jelzett. A helyszínen kiderült, hogy egy férfi bement a kút üzlethelyiségben a pult mögé, ahol az eladó ezt számonkérte rajta. A férfi 3-4-szer belerúgott az eladóba, majd négy doboz cigit leemelt a pultról és fizetés nélkül távozott. A Szombathelyi Rendőrkapitányság rablás bűntettében nyomoz az ügyben.

Négy doboz cigit rabolt a benzinkútról a férfi
Négy doboz cigit rabolt a benzinkútról a férfi
Horváth Balázs

Információink szerint a valószínűleg negyvenes éveiben járó férfi először hitelben szeretett volna vásárolni egy doboz cigarettát, de ezt megtagadta tőle az eladó, ezután került sor a dulakodásra. A férfi állítólag visszatérő vásárlója az üzletnek.

A legfrissebb információk szerint a rendőrök már el is fogták a rablással alaposan gyanúsítható 35 éves szombathelyi férfit, kihallgatása az esti órákban lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló