Kettős siker az Akrobatikus Rock and Roll Magyar Bajnokságon

Vas megyét két egyesület, a Galaxy RRC Szombathely (edző: Molnár Nóra )és a Rocky-Dilly ARRC Celldömölk (edző: Koszogovits Norbert) táncosai képviselték.

November 28-án Üllön került megrendezésre az Akrobatikus Rock and Roll Páros Magyar Bajnokság. Vas megyét két egyesület, Galaxy RRC Szombathely (edző: Molnár Nóra )és a Rocky-Dilly ARRC Celldömölk (edző: Koszogovits Norbert) táncosai képviselték. A versenyen 15 egyesület 200 sportolója 5 kategóriában mérte össze tudását. Az Országos és Magyar Bajnokságokon, csak olyan párosok indulhatnak, akik a Területi kvalifikációs versenyeken a legjobb eredményeket érték el.

A két klub táncosai ismét szép eredményekkel tértek haza, az év utolsó kiemelt páros versenyéről. Két kategóriában sikerült megszerezni a Magyar Bajnoki Címet- és egyben a Magyar Ranglista Kupagyőzelem is helyi párokhoz került.

A Magyar Bajnok párosok és edzőik: Lakics Zoltán - Horváth Dorina - Kövesi János - Málovics Lilla - Szász András - Molnár Nóra
x

MAGYAR BAJNOKSÁG DÖNTŐS PÁROSAI:

Children Kategória (10 év alatti korosztály):
5. MARÓTHY RÓBERT DÁNIEL - POÓR MELÁNIA, Rocky-Dilly ARRC

Serdülő kategória (14 év alatti korosztály)
7. LAKICS DÁNIEL - BEKE ÁGNES, Galaxy RRC

Junior Kategória (17 év alatti korosztály)
2009 év Magyar Bajnoka és a 2009 év Ranglista Kupagyőztes párosa:
1. hely, LAKICS ZOLTÁN - HORVÁTH DORINA, Galaxy RRC

Felnőtt "C" Kategória:

2009 év Magyar Bajnoka és a 2009 év Ranglista Kupagyőztes párosa:
1. hely, KÖVESI JÁNOS - MÁLOVICS LILLA, Rocky-Dilly ARRC és a
Galaxy RRC vegyespárosa

6. VISNYOVSZKY GERGŐ - TÓTH BETTINA, Galaxy RRC
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport