Honlapkészítő versenyt hirdetett az OM és a Microsoft

Verseny 2000 elnevezéssel világhálós honlapkészítő versenyt hirdet a középiskolák számára az Oktatási Minisztérium (OM) Írisz-SuliNet Programirodája és a Microsoft Magyarország. A versenyben részt vevő iskoláknak olyan oktatási portált kell készíteniük, amely az intézmény szokásos bemutatásán túl tartalmaz több dinamikus elemet is, mint például digitális osztályozónapló, tanárok és diákok on-line fóruma, tanmenetek vagy óravázlatok. A harmadik alkalommal meghirdetett versenyre 2000. december 22-én éjfélig adhatják le jelentkezésüket a négy diákból, valamint egy felkészítő tanárból álló csapatok az irisz.sulinet.hu, illetve a www.verseny2000.net világhálós címeken.

Honlapkészítő versenyt hirdetett az OM és a Microsoft Verseny 2000 elnevezéssel világhálós honlapkészítő versenyt hirdet a középiskolák számára az Oktatási Minisztérium (OM) Írisz-SuliNet Programirodája és a Microsoft Magyarország. A versenyben részt vevő iskoláknak olyan oktatási portált kell készíteniük, amely az intézmény szokásos bemutatásán túl tartalmaz több dinamikus elemet is, mint például digitális osztályozónapló, tanárok és diákok on-line fóruma, tanmenetek vagy óravázlatok. A harmadik alkalommal meghirdetett versenyre 2000. december 22-én éjfélig adhatják le jelentkezésüket a négy diákból, valamint egy felkészítő tanárból álló csapatok az irisz.sulinet.hu, illetve a www.verseny2000.net világhálós címeken.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hírek