Őrizetbe vették Székely Zoltánt

A Fővárosi Ügyészségi Nyomozó Hivatal ma őrizetbe vette Székely Zoltán volt kisgazda országgyűlési képviselőt, akit vesztegetési botrányba keveredett. Székely lakásán budapesti lakásában házkutatást is tartottak - nyilatkozta a hivatal csoportvezető ügyésze az MTI-nek. Turi András elmondta: az ügyészség a képviselőnél és másik három személynél tartott házkutatást. Ez utóbbiak közül kettőt szintén őrizetbe vettek.

Őrizetbe vették Székely Zoltánt A Fővárosi Ügyészségi Nyomozó Hivatal ma őrizetbe vette Székely Zoltán volt kisgazda országgyűlési képviselőt, akit vesztegetési botrányba keveredett. Székely lakásán budapesti lakásában házkutatást is tartottak - nyilatkozta a hivatal csoportvezető ügyésze az MTI-nek. Turi András elmondta: az ügyészség a képviselőnél és másik három személynél tartott házkutatást. Ez utóbbiak közül kettőt szintén őrizetbe vettek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hírek