Tükörjégen történt baleset a 86-os úton Szombathely mellett (Videóval frissítve!)

Egy ember könnyebben megsérült a balesetben, több kilométeres kocsisor torlódott fel. Hófúvás és jég is nehezíti a haladást.

Szombathely-Zanat mellett történt baleset péntek este a 86-os úton. A Mercedes kisteherautó Szombathely irányából jött, amikor a tükörjégen megcsúszott és az oldalára borulva állt meg az út melletti mezőgazdasági területen. A balesetben egy ember könnyebben megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Tükörjégen történt baleset Sztombathely mellett a 86-os úton

A 86-os út ezen szakasza a nagy szél miatt kialakult hófúvások és a jégpáncél miatt csak nagyon nehezen - vagy sehogy sem - járható. Az út annyira csúszik, hogy még a mentésben résztvevők gyalog is csak nagyon nehezen tudtak rajta járni. Több kamion a legkisebb emelkedőn sem tud felmenni a jég miatt.

Baleset Szombathely mellett a 86-oson
Baleset Szombathely mellett a 86-oson
Horváth Balázs
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló