Ismét bankautomatát akartak lopni Szombathelyen

Az Interspar belterületén lévő bankautomatát akarták az éjszaka egy autóval kirántani a helyéből. Nem jártak sikerrel, de nagy kárt okoztak így is.

Hétfőn hajnali fél 2 körül jelezte az egyik biztonsági szolgálat diszpécserközpontja a Rendőrségre, hogy az Intersparban bejelzett az automata riasztórendszer. Kiderült, hogy ismeretlenek betörték az épület ajtaját, majd az áruház belterületén lévő ATM automatát akarták kirántani a helyéből egy drótkötéllel, de úgy tudjuk, hogy ez nem sikerült, mivel a kötél elszakadt. A kár így is kb. 2.5 millió Ft.

Bankautomatát akartak lopni a szombathelyi Intersparból
Bankautomatát akartak lopni a szombathelyi Intersparból
Horváth Balázs
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló