Ismét bankautomatát akartak lopni Szombathelyen

Az Interspar belterületén lévő bankautomatát akarták az éjszaka egy autóval kirántani a helyéből. Nem jártak sikerrel, de nagy kárt okoztak így is.

Hétfőn hajnali fél 2 körül jelezte az egyik biztonsági szolgálat diszpécserközpontja a Rendőrségre, hogy az Intersparban bejelzett az automata riasztórendszer. Kiderült, hogy ismeretlenek betörték az épület ajtaját, majd az áruház belterületén lévő ATM automatát akarták kirántani a helyéből egy drótkötéllel, de úgy tudjuk, hogy ez nem sikerült, mivel a kötél elszakadt. A kár így is kb. 2.5 millió Ft.

Bankautomatát akartak lopni a szombathelyi Intersparból
Bankautomatát akartak lopni a szombathelyi Intersparból
Horváth Balázs
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló