Szombathelyi kosaras serdülő lányok az országos középdöntőben

A keresztjáték második fordulóját Sopronban rendezték meg, ahol Vadász Gábor együttese mindkét mérkőzését elvesztette, így csoport negyedikként egyenes ágon nem juthatott be a középdöntőbe. A selejtezőben aztán sikerült javítaniuk.

Selejtezőt azonban játszhattak a DSE versenyzői Pécsen, ahol egy győzelem kellett ahhoz, hogy a legjobb tizenhatba kerüljenek.
Az első mérkőzés hamar eldőlt, a 39 pontos – ebből 5 hárompontos – Simon Cintiát nem tudták megállítani a budapesti lányok. Kiegyensúlyozott, rendezett játékkal nyertek a szombathelyiek.

A második találkozón megérdemelten győzött a Pécs gárdája, hisz gyorsabbak, és pontosabbak voltak a vasiaknál. Tétje nem volt már ennek az összecsapásnak, hisz így is bejutottak a középdöntőbe.

Kiss Lenke KS – Delfin SI SE 50–67 (15–7, 6–20, 14–21, 17–19)

Vezette: Kárpáti,Deményi.

Delfin SI SE: BAUER 6/3, Simon L. 2, Hansági Lu. 1, Hajdinák 2, KOVÁCS 6. Csere: SIMON C. 39/15, Perl 2, VARGA 4, Bagári –,Tóth 5, Hansági Li. –, BOZSÓ –. Edző: Vadász Gábor.


PVSE PVSK – Delfin SI SE 104–67 (21–11, 26–21, 27–22, 30–13)

Vezette: Praks, Kárpáti.

Delfin SI SE: BAUER 17/6, Simon L. –, Hansági Lu. –, HAJDINÁK 3, Kovács 4. Csere: SIMON C. 32/9, Bagári 5, Varga 2, Perl 2, Hansági Li. 2, Tóth –, Bozsó –. Edző: Vadász Gábor.


A serdülő országos középdöntője Szekszárdon lesz március 27-28-án. A szekszárdi csoport: Szekszárd/A, BSE/A, Székesfehérvár, Delfin SISE.

Vadász Gábor edző: Nem lesz könnyű dolgunk, hisz nagyon erős csoportba kerültünk. A cél az, hogy legalább 1 mérkőzést nyerjünk, így még lenne esély a döntőbe kerüléshez.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Menetel a Rajczy Imre Sportiskola női kosárcsapata

A májusban alakult Delfin SI SE - a Rajczy Imre Sportiskola női kosárlabda szakosztálya - serdülő csapata a hétvégén is magabiztosan hozta az elvárt két győzelmet. A lányok Zalaegerszegen a SMAFC és a Soproni Darazsak ’C ’ csapataival játszottak.

A Győrt és a Fehérvárt is legyőzte a Rajczy Imre Sportiskola kosárcsapata

A női serdülő bajnokság keresztjátékának első fordulóját Székesfehérváron rendezték, ahol a vasi lányok mindkét mérkőzésüket megnyerték. Ezzel ismét közelebb kerültek a középdöntőbe jutáshoz.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport