45-en meghaltak, miután kigyulladt és lehajtott az autópályáról egy busz Bulgáriában

Gyerekek is vannak az áldozatok között.

Szörnyű tragédia történt kedden hajnalban, helyi idő szerint 2 óra körül a Szófiát és Blagoevgradot összekötő A3-as autópályán. Kigyulladt egy észak-macedón turistabusz, melyen összesen 52-en utaztak, közülük a jelenlegi információk szerint legalább 45-en életüket vesztették, köztük gyermekek is, 7 embert pedig égési sérülésekkel vittek kórházba, de az állapotuk nem súlyos – írja a Reuters.

Twitter/jobadvisor.link

A busz kigyulladt és lehajtott az autópályáról, bár azt egyelőre még nem tudják, hogy műszaki hiba miatt gyulladt-e ki és amiatt hajtott le a pályáról, vagy előbb történt baleset és amiatt keletkezett a tűz, de vizsgálják a körülményeket – mondta a bolgár BTV televíziónak Nikolai Nikolov belügyminiszter.

https://www.aa.com.tr/

Az áldozatok többsége észak-macedón állampolgár, ezt szintén a BTV televíziónak erősítette meg az ország szófiai nagykövetsége. Zoran Zaev észak-macedón miniszterelnök pedig részvétet nyilvánított az áldozatok hozzátartozóinak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló