Teherautó pótkocsija borult fel a 87-es úton (fotó, videó)

A téglákat szállító jármű balesete miatt órákra le kellett zárni a forgalom elől a 87-es út ezen szakaszát.

Szerdán 11.15 körül egy téglákat szállító pótkocsis teherautó haladt Szombathely irányába a 87-es úton, amikor Csempeszkopács és Vasszécseny között ráhajtott az eső miatt felázott padkára. A sofőrnek sikerült az úton tartani a szerelvényt, de a pótkocsit megdobta a padka, emiatt felborult, és a teljes rakomány az útra szóródott.


A baleset miatt órákra le kellett zárni teljesen a 87-es út ezen szakaszát a forgalom elől, míg a rakományt összeszedték és a pótkocsit visszaállították a kerekeire. Több autós és teherautó is a balesetet földutakon próbálta meg kikerülni, de a nagy sárban sokan elakadtak. Őket traktorral vontatták vissza az útra.

Teherautó pótkocsija borult fel a 87-es úton
Teherautó pótkocsija borult fel a 87-es úton
Horváth Balázs

Szerencsére személyi sérülés nem történt. A forgalom azóta már újra megindult az érintett részen.

Teherautó pótkocsija borult fel a 87-es úton
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló