Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Torgyán az Aktuálisban

Torgyán József kisgazda pártelnök összeollózott, silány munkának nevezte azt a hangszalagot, amely alapján a Népszava kenőpénz átvételével hozta összefüggésbe fiát, Torgyán Attilát. Erről az agrárminiszter beszélt az m1 Aktuális című műsorában kedd este. Leszögezte: a kazettán elhangzottakból semmi nem igaz. Hozzáfűzte: a szalag zagyva hamisítvány, amelyről egyszeri meghallgatás után is egyértelmű, hogy összeollózták. Véleménye szerint azért sem lehet szó vesztegetésről vagy befolyással való üzérkedésről a fia esetében, mert egy korábbi szóbeszéd tisztázása okán - Orbán Viktor miniszterelnökkel konzultálva - titkosszolgálati vizsgálatot kért, amelyről családja is tudott. Arra a kérdésre válaszolva, miszerint ha kikerülne a kormányból, érezne-e erőt magában ellenzékiként újrakezdeni, hasonlóan, mint 1992-ben, Torgyán József azt mondta: Orbán Viktor miniszterelnökkel arra fogtak kezet, hogy nem egy, hanem több cikluson keresztül közösen kormányoznak, és mindketten tartják magukat az adott szavukhoz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Torgyán az Aktuálisban

Torgyán József kisgazda pártelnök összeollózott, silány munkának nevezte azt a hangszalagot, amely alapján a Népszava kenőpénz átvételével hozta összefüggésbe fiát, Torgyán Attilát. Erről az agrárminiszter beszélt az m1 Aktuális című műsorában kedd este. Leszögezte: a kazettán elhangzottakból semmi nem igaz.
Hozzáfűzte: a szalag zagyva hamisítvány, amelyről egyszeri meghallgatás után is egyértelmű, hogy összeollózták. Véleménye szerint azért sem lehet szó vesztegetésről vagy befolyással való üzérkedésről a fia esetében, mert egy korábbi szóbeszéd tisztázása okán - Orbán Viktor miniszterelnökkel konzultálva - titkosszolgálati vizsgálatot kért, amelyről családja is tudott. Arra a kérdésre válaszolva, miszerint ha kikerülne a kormányból, érezne-e erőt magában ellenzékiként újrakezdeni, hasonlóan, mint 1992-ben, Torgyán József azt mondta: Orbán Viktor miniszterelnökkel arra fogtak kezet, hogy nem egy, hanem több cikluson keresztül közösen kormányoznak, és mindketten tartják magukat az adott szavukhoz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés