Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Orbán Viktor Torgyán Józsefről

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán kilenc órakor találkozik Torgyán József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszterrel, a Független Kisgazdapárt elnökével. A kormányfő ezt a Magyar Rádiónak adott szokásos szerda reggeli interjújában közölte. Azzal kapcsolatban, hogy Torgyán József dél-amerikai útjáról akar tájékoztatást adni, Orbán Viktor leszögezte: helytelenül járna el, ha nem tenne fel fontos kérdéseket a miniszternek. A napokban nyilvánosságra került, Torgyán József fiát korrupció gyanújába keverő hangkazettáról úgy nyilatkozott a miniszterelnök, hogy az ügynek mindenképpen súlyos jogkövetkezményekkel kell járnia, ha igaznak bizonyul, akkor az érintettek, ha pedig koholmány, akkor a nyilvánosságra hozók tekintetében. Értékelése szerint amennyiben egy kormánytag hozzátartozója kormányzati szervekkel összefüggésben követ el törvénysértést, akkor minden érintettnek viselnie kell a felelősséget, ha pedig a kormánytól teljesen függetlenül, akkor az illető miniszternek erkölcsi alapon kell levonnia a következtetést, mint ahogyan adott esetben ő így is cselekedne. Orbán Viktor beszámolt arról is, hogy felkérte Szájer Józsefet, a Fidesz frakcióvezetőjét: vegye fel a kapcsolatot a kisgazdapártból kizárt, vagy onnan távozott országgyűlési képviselőkkel és kössön velük írásos megállapodást a kormányprogram további támogatásáról.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Orbán Viktor Torgyán Józsefről

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán kilenc órakor találkozik Torgyán József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszterrel, a Független Kisgazdapárt elnökével. A kormányfő ezt a Magyar Rádiónak adott szokásos szerda reggeli interjújában közölte. Azzal kapcsolatban, hogy Torgyán József dél-amerikai útjáról akar tájékoztatást adni, Orbán Viktor leszögezte: helytelenül járna el, ha nem tenne fel fontos kérdéseket a miniszternek.
A napokban nyilvánosságra került, Torgyán József fiát korrupció gyanújába keverő hangkazettáról úgy nyilatkozott a miniszterelnök, hogy az ügynek mindenképpen súlyos jogkövetkezményekkel kell járnia, ha igaznak bizonyul, akkor az érintettek, ha pedig koholmány, akkor a nyilvánosságra hozók tekintetében.
Értékelése szerint amennyiben egy kormánytag hozzátartozója kormányzati szervekkel összefüggésben követ el törvénysértést, akkor minden érintettnek viselnie kell a felelősséget, ha pedig a kormánytól teljesen függetlenül, akkor az illető miniszternek erkölcsi alapon kell levonnia a következtetést, mint ahogyan adott esetben ő így is cselekedne. Orbán Viktor beszámolt arról is, hogy felkérte Szájer Józsefet, a Fidesz frakcióvezetőjét: vegye fel a kapcsolatot a kisgazdapártból kizárt, vagy onnan távozott országgyűlési képviselőkkel és kössön velük írásos megállapodást a kormányprogram további támogatásáról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés