Biciklis fiút gázolt a busz Lukácsházán

Óriási szerencséje volt annak a 16 éves fiúnak, aki egy busz elé tekert ki biciklivel a 87-es főúton Lukácsházánál.

Péntek délután egy 16 éves fiú biciklizett Lukácsházán, mögötte édesanyja haladt szintén biciklivel. Amikor a 87-es főúthoz értek a fiú csak jobbra nézett el, keresztül akart hajtani a 87-es úton, balról viszont ekkor érkezett egy helyközi autóbusz, aminek nem adta meg az elsőbbséget. A busz elütötte a fiút, akinek óriási szerencséje volt, mert kórházba szállítása után kiderült, hogy csak könnyebb sérülést szenvedett. A buszban több százezer forintos kár keletkezett.

Biciklist gázolt a busz Lukácsházán
Biciklist gázolt a busz Lukácsházán
Horváth Balázs
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló