Fazekas nyert Szlovéniában

Idei második legjobb eredményével hangolt a barcelonai Európa-bajnokságra a Haladás VSE diszkoszvetője.

Meglehetősen rossz körülmények között (eső miatt egyszer félbe is szakadt a verseny) 65 méter 40 centiméteres dobásával Fazekas Róbert megnyerte a szlovén Novo Maesto-ban rendezett atlétikai viadalt. A Haladás VSE atlétájának ez volt az utolsó versenye a barcelonai Európa-bajnokság előtt. Az atléta edzőjével, Annus Adriánnal most 10 napig Horvátországban edzőtáborozik, majd Szombathelyen folytatja a felkészülést a kontinens viadal július 31-én kezdődő diszkosz döntőjére.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport