Körmend: Nincs pénz, nincs edzés

A MJUS-Fortress Körmend kosárcsapatának játékosai bojkottálták az együttes első edzését, mert nem jutottak hozzá fizetésükhöz.

Elkezdte ma az edzéseket a MJUS-Fortress Körmend. Pontosabban a játékosok azon része, amely a nyáron igazolt az egyesülethez. A tavaly is a klubhoz tartozó magyar játékosok ugyanis bojkottálták a mai tréninget.
Mint megtudtuk, a sportolók fizetésük elmaradása miatt nem kezdték el a munkát, délután azonban már együtt gyakorolnak a csapat új szerzeményeivel. Abban azonban biztosak, hogy ha jövő hét hétfőig nem rendezik az anyagiakat, akkor további lépésekre készülnek. A kosarasok egyénileg pótolják a délelőtti edzést.

Körmend első edzés 2010-11
A fizetésük elmaradása miatt nem edzettek a játékosok
Lovagi Milán

A csapat ma délelőtti tréningjén egyébként bemutatták az új erőnléti edzőt, Szollár Jánost is.

A gárda az elkövetkező két hétben Hencsey Tamás másodedzővel készül, majd a válogatottól visszatérő Sabáli Balázs veszi át az irányítást.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport