Visszavágna a Crushers

Az ókor harcosai mellett a modern kor gladiátorai is összecsapnak a Savaria Karneválon. Szombaton a Haladás Crushers és a Zala Predators amerikai footballcsapatai barátságos mérkőzésére kerül sor.

Szombaton délután három órától a kétszeres Divízió II-es ezüstérmes Zala Predators együttesét fogadja az SZSE pályán (Markusovszky út) a Haladás Crushers amerikai footballcsapata.

A találkozóra a belépés ingyenes.

A két gárda közel egy hónapja csapott össze egymással a gyöngyösfalui focipályán, azt a meccset simán, 16-6-ra nyerték az esélyesebb zalaiak. A vendégek akkor két touchdown, illetve két extra pontot értek el, míg a Crushers mindössze egy elfutásból szerzett touchdown-jával jutott pontokhoz.

Haladás Crushers - Zala Predators
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport