Kazánból kipattanó szikra miatt gyulladt ki egy ház pincéje

Szerencsére a tulajdonos időben észrevette a tüzet, így nagyobb kár nem keletkezett.

Szerda délután négy óra körül a tulajdonos vette észre, hogy háza pincéjéből hatalmas füst tör elő. Megpróbálta eloltani a tüzet, de ez akkor már egyedül nem sikerült, ezért a tűzoltók segítségére szorult.

Kigyulladt egy ház pincéje Szombathelyen
Kigyulladt egy ház pincéje Szombathelyen
Horváth Balázs

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A gyöngyöshermáni házban valószínűleg a kazánból kipattanó szikra miatt keletkezett a tűz, és a mellette lévő fa gyulladt meg. Szerencsére időben észrevették, így nagyobb kár nem keletkezett.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló