50 fok is lehetett az óvodabuszban: az intenzíven küzdenek a 4 éves kislány életéért

A bezárt ajtó és elsötétített ablakok mögött a kislánynak esélye sem volt arra, hogy bárki meghallja a segélykiáltását.

Eszméletlen állapotban találtak rá, a mentők legalább egy órát küzdöttek azért, hogy a kiszáradt, magatehetetlen kislány állapotát stabilizálják, azóta pedig az intenzíven küzdenek a 4 éves kislány életéért, akit 8 órára az óvodabuszban felejtettek - írja a Blikk .

"A bezárt ajtó és elsötétített ablakok mögött esélye sem volt arra, hogy bárki meghallja a segélykiáltását. Inez bizonyára megijedt, hogy eltűntek körülötte a társai és az ajtó is zárva van. Aznap ráadásul pokoli meleg volt, talán 50 fokos is lehetett a busz, amikor a nap a legerősebben tűzött" - nyilatkozta a lapnak a család egyik ismerőse, aki azt is megjegyezte, hogy nem ez az első eset, hogy a buszsofőr hibázott: "Inez apukája pont két hete kapott egy telefont, hogy a kislány nem ment haza, a busz véletlenül Kunhegyesre vitte."

A sofőr ellen eljárás indult. „A Karcagi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt hivatalból indított eljárást. Az esemény körülményeinek értékelését követően a nyomozók egy 56 éves kunhegyesi lakost gyanúsítottként kihallgattak" - közölte a rendőrség.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló