A tulajdonosok hozták ki a gázpalackot az égő házból

Egy kerti ház gyulladt ki Szombathely határában, a házban lévő gázpalackot a lakók hozták ki a tűzoltók kiérkezése előtt.

Hétfő délben egy Szombathely Oladnál lévő 25 négyzetméteres kerti ház gyulladt ki, egyelőre nem tudni mi miatt kapott lángra a belső burkolat. A házban egy gázpalack is volt, ezt a hozzá kapcsolt tűzhellyel együtt a tulajdonosok hozták ki az égő épületből a tűzoltók kiérkezése előtt. A lánglovagok két autóval vonultak a helyszínre és megfékezték a tüzet. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

Kerti ház gyulladt ki Szombathelyen
Kerti ház gyulladt ki Szombathelyen
Horváth Balázs
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló