Holttestet találtak egy szombathelyi bányatóban

A 75 éves férfinek a csizmája és a keze lógott ki a vízből, ezt vették észre az épp arra járó horgászok.

Kedd délelőtt 10 óra körül érkezett a Szombathelyi Rendőrkapitányság ügyeletére egy bejelentés, hogy Szombathely-Újperint városrészén egy holttestet találtak az 1-es számú bányatóban. A férfinek a csizmája és a keze lógott ki a vízből, ezt vették észre az épp arra járó horgászok. A kiérkező rendőrök a tűzoltóság segítségével emelték partra a holttestet és megállapították, hogy egy 75 éves férfi az áldozat. Mivel az idegenkezűséget kizárták, ezért a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet.

Holttestet találtak egy szombathelyi bányatóban
Holttestet találtak egy szombathelyi bányatóban
Horváth Balázs
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló